Menu

Sponsorer i Taarbæk IF.

Til alle vores Sponsorer i Taarbæk IF.

Vi vil gerne sige tusinde tak til alle jer sponsorer i Taarbæk IF.
Jeres bidrag gør at vi kan få klubben til at fungere på et sportsligt og socialt plan, som kommer vore medlemmer, på alle niveauer tilgode, da vi ikke har de store midler til at drive vores lille.
De sidste par år har det været svært med at få nye sponsorer, som I også kan se af oversigten. Men en speciel stor tak til de få erhvervsdrivende som der er i Taarbæk, og som ønsker at støtte vores klub i et lille lokalsamfund samt i andre.
Vi har plads til flere sponsorer, for vores 1. og 2. hold samt ungdomshold, så hvis I kender en som kunne være int. i at støtte vores forening, så giv mig endelig et tip, til Morten W. Larsen, på tlfnr. 4135 0535.
Du kan også sende oplysninger ved hjælp af vores formular. Klik på formular ikon her til højre.
Vi håber selvfølgelig at alle borgere som læser dette, vil støtte op omkring vores sponsorer, og bruge dem så meget som overhovedet muligt.

Endvidere ser vi frem til at se Jer på Den Kongelige, når i har mulighed for dette, hvor vi selvfølgelig så vil gøre alt for at få nogle sejre, og bagefter nyde en øl eller vand med Jer i vores hyggelige omgivelser. Vi ses på DEN KONGELIGE.

Med venlig hilsen
Flemming Henriksen & Morten W. Larsen
Sponsorudvalget.

Luk